Shop

Our Products

bluebox bluebox

WIJ TROUWEN

Wij trouwen is een handige gids voor koppels die in het huwelijksbootje stappen, maar niet meteen weten hoe dit praktisch te organiseren.

Het boek zit vol met interessante weetjes, tips & tricks en zelfs een volledig stappenplan om hét droomhuwelijk te bekomen. Samen met uitgeverij Lannoo hebben wij dit boek uitgebracht om zoveel mogelijk koppels te helpen bij de organisatie van hun droomhuwelijk.

Prijs – 19,99 euro

Nu Kopen

THE BLUE BOX

The Blue Box is een doe-het-zelf weddingplanner in een box.

Van praktische informatie zoals een chronologisch stappenplan, een tijdlijn en handige checklists, tot leuke doe-het-zelf ideeën, tips en inspiratie. Bovendien bezorgen we jullie een overzicht van welke je allemaal nodig hebt om van jullie huwelijksfeest een groot succes te maken!

Prijs – 100 euro

Nu Kopen
bluebox bluebox bluebox bluebox

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

Or check out our blog

Annemiek & Brecht

“Ik vind The Blue Box echt erg handig. De doos is erg mooi vormgegeven, de voorbeelden zijn leuk en het boekje met de leveranciers is enorm handig.

Toch ben ik het meest enthousiast over de budgetkaarten. Je kan de prijzen opvragen, maar nu zie je ook wat duur is ten op zichtte van je totale budget. Echt heel erg handig! En nu wordt de doos een verzameldoos vol herinneringen!”

Lees meer ...

Laurence en Simon

“Ik was vooral enorm blij dat The Blue Box zo uitgebreid is, want met veel zaken hadden we nog geen rekening gehouden.

The Manual las heel vlot en ik heb veel tips meteen opgeslaan. Goed ook dat de laatste maanden zo in korte puntjes staan. Zo krijg je al kriebels tijdens het lezen ervan. De budgetkaart is ook superhandig opgesteld. Zo konden we al onze voorlopige uitgaven makkelijk overlopen.”

Lees meer ...